Menu

Arrestohet kryetari i komunës, bashkë me gruan dhe djalin

Eshtë ndaluar një kryetar komune i cili dyshohet se po bënte kontrabande cigaresht nëpërmjet kufirirt.

cigare

Eshtë ndaluar një kryetar komune i cili dyshohet se po bënte kontrabande cigaresht nëpërmjet kufirirt.

Eshte prangoset kryetari i komunës së Novo-Sellos, Boro Stojçev nën dyshim për kontrabandë cigaresh.

Ai është kapur mbrëmjen e djeshme së bashku me gruan dhe djalin e tij si dhe me një tjetër bashkëpunëtor.

Ndalimi i djeshëm është shoqëruar edhe me të shtëna armësh. Dyshohet se janë konfiskuar dy vetura të mbushura me cigare kontrabandë.s.net.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*