Menu

Anëtari i jurisë në talent-show zhvishet në skenë(Video)

Ka habitur të gjithë shikuesit njëri nga anëtarët e Britains Got Talent. Komediani David williams ka hequr pantollonat dhe ka bërë që e gjithë salla t’ia plasë së qeshurit.

juria

Ka habitur të gjithë shikuesit njëri nga anëtarët e Britains Got Talent. Komediani David williams ka hequr pantollonat dhe ka bërë që e gjithë salla t’ia plasë së qeshurit.

Vëmednja e kësaj jave edhe nga mediat ishte tek zheshja e David Williams dhe jo tek performancat.

Ju ftojmë të ndiqni videon:

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*