Menu

Aliu: Të gjithë bashkë do ta ndalim Hashimin

Po vazhdon adresimi i deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje drejt protestuesve të cilët janë mbledhur në shesin ‘Skënderbe’ për të protestuar kundër Hashim Thaçit dhe idesë së tij për “ndarje të Kosovës”.

libuirni

Po vazhdon adresimi i deputetëve të Lëvizjes Vetëvendosje drejt protestuesve të cilët janë mbledhur në shesin ‘Skënderbe’ për të protestuar kundër Hashim Thaçit dhe idesë së tij për “ndarje të Kosovës”.

Deputeti i kësaj partie, Liburn Aliu, ka folur për nënshkrimin e Thaçit që e ka vendosur në vitin 2013 për themelimin e ‘Asociacionit me shumicë serbe’.

“Thaçi e bëri ndarjen e Mitrovicës. Nuk e tha asnjë fjalë për Luginën edhe kur u hoq Lapidari. Është po i njëjti i cili deshi ta bëjë ‘Zajednicën’ në Kosovë, derisa Lugina po zbrazej.

Përfaqësuesit e Luginës kanë kërkesa të qarta dhe kanë unitet që kërkojnë bashkim me Kosovën. Këtë e kanë thënë edhe kur ndodhnin negociatat me Serbinë”, është shprehur Aliu.

Ai ka thënë se do ta ndalin Thaçin sepse me të as nuk do të bashkohet Lugina e Preshevës dhe as nuk do ta ruhet sovraniteti i Kosovës.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*