Menu

Alarm për bombë ne aeroportin e Sofias, panik tek udhëtarët

Një telefonate për kanosjen nga një bombë në aeroportin e Sofias ka ngritur në këmbë policinë bullgare.

sofia

Një telefonate për kanosjen nga një bombë në aeroportin e Sofias ka ngritur në këmbë policinë bullgare.

Lajmi i rremë alarmoi të pranishmit të cilët u evakuuan nga aeroporti pas urdhrit që u dha nga Ministria e Punëve të Brendshme menjëherë pas raportimit të telefonatës.

Hetimi policor konfirmoi se telefonata ka qenë e rremë dhe për një orë qarkullimi ajror është rivendosur, ndërsa udhëtarët e evakuuar janë kthyer në terminale.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*