Menu

1200 huliganë mbeten në Londër, iu konfiskohen edhe pasaportat

Autoritet angleze kanë ndaluar 1200 huliganë të udhëtojnë drejt Rusisë.

anglia

Autoritet angleze kanë ndaluar 1200 huliganë të udhëtojnë drejt Rusisë.

Atyre u janë konfiskuar pasaportat në tentativë për të shkuar drejt Rusisë.

“U është ndaluar hyrja në Rusi më shumë se 1200 tifozëve, me precedentë dhune nëpër stadiume.

Kupa e Botës është një festë e futbollit dhe nuk ka hapësira për dhunë dhe trazira”, shprehet autoritet.

Gjithsej policia ka proceduar 1254 persona, pasaportat këta persona do ti marrin pas përfundimit të Botërorit.

 

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*