Menu

10 sëmundjet që shërohen duke bërë seks

Shumë prej nesh kemi dëgjuar për dobitë që merr trupi nga marrëdhëniet intime. Duket se marrëdhënia seksuale mund të ndikojë edhe në shërimin e disa sëmundjeve, për të cilën nuk ua ka marrë mendja më parë.

sex

Shumë prej nesh kemi dëgjuar për dobitë që merr trupi nga marrëdhëniet intime. Duket se marrëdhënia seksuale mund të ndikojë edhe në shërimin e disa sëmundjeve, për të cilën nuk ua ka marrë mendja më parë.

Përveç kësaj, praktika e intimitetit sjell edhe përfitime në shëndetin mendor, inkontinencë dhe qarkullim të gjakut. Pra, kushtojini vëmendje listës së mëposhtme dhe për herën tjetër do ta keni ilaçin:


Lufton sëmundjet e zemrës
Mposht dhimbjen e kokës
Funksionon si anti-depresant
Mposht insomninë
Mposht inkotencën urinare
Lufton influenza-n
Lehtëson tendosjen e muskujve
Bën lëkurën më shkëlqyese
Mposht prostatën
Lufton kancerin e gjirit

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*