Menu

​Veseli: U bëmë turp për pushtet

Kadri Veseli ka lutur të gjithë deputetët që mos e abuzohet me Kuvendin.

veeli

Kryetari i Kuvendit të Kosovës, Kadri Veseli ia ka ndalur fjalën Milaim Zekës, duke thënë se nuk do të lejojë fyerje familjare, njerëzore dhe ligjore, pasi vetëm për pushtet u bëmë turp para qytetarëve.

Ai ka lutur të gjithë deputetët që mos e abuzohet me Kuvendin.

Artikuj Te Ndryshem

Fjala Jote

Dergo Pergjigjen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*